е млад, амбициозен, добре образован  адвокат, който живее в Лондон.

...
е млад, амбициозен, добре образован  адвокат, който живее в Лондон.
Коментари Харесай

Кой е Румен Чолаков, когото гласят за бъдещ премиер на България

е млад, упорит, добре образован  юрист, който живее в Лондон.
Звездата на 29-годишния Чолаков изгрява в " Шоуто на Слави " години при организацията на референдума за мажоритарните избори. Младият мъж е ученик на " Кеймбридж " и също така членува в " Милениум клуб " в Лондон. 
Освен с референдума на Слави Трифонов, Румен Чолаков опита да влезе в политиката и като претендент за евродепутат през 2019 година с обединението " Път на младите ", в която участваше и Национална движение „Симеон Втори".
Младият мъж е бил харесан персонално от Слави Трифонов и от.
 Слави Трифонов постави депутатска клетва посредством видеовръзка Слави Трифонов постави депутатска клетва посредством видеовръзка
Лидерът на „ ИТН “ и новоизбран депутат Слави Трифонов постави депутатската си клетва посредством видеовръзк...
Румен Чолаков е роден на 16 април 1991 година в София. Завършил е история в Кеймбридж, Англия (Тринити Колидж) и право в University of Law (London) и Kaplan Law. Адвокат е по корпоративно право в известна лондонска адвокатска фирма
Председател на УС на “Милениум Клуб България ” - съдружие на младите българи, родени след 1 януари 1981 година Целта им е да дадат опция на българите в чужбина да вземат участие в развиването на родината си даже без да са на нейната територия, да основат мост сред сънародниците ни на открито и българската държавна администрация. 
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР